Coop Økologisk Blueberry Dark Chocolate 70% Cocoa

Coop Økologisk Blueberry Dark Chocolate 70% Cocoa


2 stjerner ud af 5


Først er der en ting ved denne chokolade. Der står på pakken at det er blåbær, så jeg blev noget forskrækket over den ikke smagte af blåbær.

Det er næsten som om en person skulle blande chokolade med en bøtte blåbær, men så kommer til at blande chokoladen med en tom bøtte i stedet.

Chokoladen har ikke så højt et knæk. Det er lidt nederen, men det er trods alt let at knække.

Men der er også noget andet. Chokoladen har en for lav procent chokolade, så den er for sød og svag og træt i det.

Det er ligesom om den er syg. For når jeg er syg, så er jeg også træt, syg og dårlig.

Den lugter af gammel chokolade der har ligget i solen og så er smeltet, hvorefter den er blevet lagt i fryseren for at blive hel igen.

Chokoladen smager af et Kinderæg selvom den er 70%. Det er lidt underligt synes jeg, da den er lidt gummiagtig når man tygger i den.

Det virker som om chokoladen er lavet i lag. Det er lidt irriterende, da jeg bedst kan lide når det hele er blandet sammen.

Det er som om der er et lag på hver side af chokoladen med en eller anden smag. Det kan forklare det med blåbær, det er som der er et lille tvist blåbær i de yderste lag.

Min mor siger der er lidt blåbær i chokoladen, men hun er den eneste der synes det. Vi andre har ikke mødt nogen blåbær i chokoladen.

Chokoladen smelter i øvrigt hurtigt i munden.

Jeg kan godt lide der er små blåbær på pakken. Sølvpapiret er lidt tykkere end normalt.

Pakken er lidt naturagtigt, sådan lidt sommerhusagtigt og som om fotografen er blevet inspireret af hans sommerhus terrasse.

Coop Økologisk Blueberry Dark Chocolate 70% Cocoa pakke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*